Elvitas elektriske potetskreller gjør matlagingen morsom og enkel.

Det å skrelle poteter er kanskje ikke det morsomste du vet. Vil du ha mer tid til andre ting, anbefaler vi deg å ta en kikk på denne elektriske potetskrelleren fra Elvita.   

Ja, du leste riktig! Med Elvitas elektriske potetskreller kan du enkelt og smidig få ferdigskrellede poteter til potetmosen, gratengen eller potetsalaten. Maksinen skreller hele ett kilo poteter på to minutter!

  
  

Slik bruker du potetskrelleren

Elvitas elektriske potetskreller er superenkel å bruke. Du fyller beholdere med vann etter markeringen, legger i potetene, setter på lokket og starter maskinen. Deretter kan du holde potetene under kontroll gjennom det transparente lokket og skru av når de er ferdigskrellet.

Det tar omtrent to minutter å skrelle et kilo poteter. Tiden forlenges noe dersom potetene har ujevne former.

Elvita CPS2012V
Potetskrelleren har en sikkerhetssperre som gjør at du ikke kan starte maskinen hvis lokket ikke sitter ordentlig på.

Sikkerhet først

Potetskrelleren er utstyrt med blader i rustifritt stål, hvilket gjør den hygienisk og varig. Den har dessuten en sikkerhetssperre som gjør at du ikke kan starte maskinen hvis lokket ikke sitter ordentlig på. Takket være gummisokkelen står den også stødig. Potetskrelleren bruker lite energi og holder et lavt lydnivå, så dette er virkelig en maskin som gjør matlagingen morsommere og enklere.

Du finner potetskrelleren på elon.no.

Elvita CPS2012V

Mer inspirasjon

.