Det å holde kontroll på tilstanden og effektiviteten til hvitevarene er avgjørende både for lommeboken og miljøet. Kjøleskap og fryser er ikke noe unntak.

Ødelagt kjøleskap og fryser skal alltid byttes ut.

Hvis kjøleskapet ditt eller fryseren din viser tegn til slitasje, kan det hende at hvitevarene rett og slett begynner å bli for gamle. Da er det på tide å oppgradere til ny modell. Her er noen viktige årsaker til at du bør vurdere å bytte ut kjøleskapet og fryseren.

Bytt ut kjøleskap og fryser laget før 2006

Hvis kjøleskapet og fryseren er slitne eller ødelagte, er det en risiko for at det lekker ut kjølemiddel. Dette er ikke bare negativt for enhetens ytelse, men også for miljøet. Mange av kjølemidlene som benyttes i dag påvirker nemlig atmosfæren og bidrar til økt drivhuseffekt. Ved å bytte ut dine gamle hvitevarer med nyere mer energieffektive modeller, kan du dermed redusere ditt eget klimaavtrykk og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Ved å oppgradere til en nyere modell kan du også få glede av nyere teknikker, som ikke bare er snillere mot miljøet, men også reduserer strømforbruket og dermed kostnadene dine.

Enkelt og behagelig

Elvita selges kun i Elon-butikkene. For å gjøre overgangen til nytt kjøleskap eller ny fryser så smidig som mulig, tilbyr Elon flere løsninger. Elon-butikkene tilbyr alt fra leveranse og installasjon til bortkjøring av de gamle hvitevarene dine. På den måten kan du være sikker på at dine gamle hvitevarer ivaretas på en ansvarsfull og miljøvennlig måte.

Les mer her: https://www.elon.no/vare-kundelofter?_gl=1*1g8ttmt*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwt4a2BhD6ARIsALgH7Doz_TxBOn3dWoQPpE9Pm6AlFyST_oEEx9yhJE_OnE6_fVR8gyh060AaAtmMEALw_wcB

.