Rød hytte

Er det på tide å øke komforten et hakk? Disse hvitevarene tar liten plass, og gjør ferien til en skikkelig matferie.

Smal komfyr fra Elvita

Kanskje det er på tide å bytte ut den gamle komfyren som har stått på hytta i flere generasjoner? Med denne 50 centimeter brede frittstående komfyren får du mer oppbevaringsplass på kjøkkenet. Komfyren har tre plater med rask oppvarming, i tillegg til en vanlig. Ovnen har både varmluft og dobbeltgrill, slik at du kan lage akkurat det du har lyst på. Oppvarmingen til 200 grader tar bare 7 minutter med forvarmingsfunksjonen (Fast Preheat) – perfekt når sultne barn vil ha lunsj NÅ. Apropos barn – ovnsdøren holder seg kjølig under bruk, slik at de små ikke brenner seg når de vil sjekke hva det blir til lunsj.

Ovnen rengjøres enkelt med damprengjøringsfunksjonen (Water Clean), og bryterne kan vaskes i maskin.

Lite kjøleskap for små kjøkken

På et lite kjøkken kan det være vanskelig å få plass til både kjøleskap og fryser i full størrelse. Kanskje holder det med et lite kjøleskap med fryserom? Dette kjøleskapet fra Elvita har et volum på 113 liter og et fryserom der du også kan fryse mat – perfekt når du vil forlenge levetiden til blåbærene du har plukket!

Bor du veldig lite, for eksempel i en kolonihage, er kanskje dette lille kjøleskapet noe for deg. Kjøleskapet har et volum på 43 liter, med to hyller og kjølerom for allerede fryst mat.

Oppvaskmaskin under eller over benkeplaten?

Noen ganger kan det føles som om en stor del av ferien går med til å vaske opp. Unn deg en pause når du først har ferie, og ta opp kampen mot kvadratmeterne på kjøkkenet. Kanskje får du en smal oppvaskmaskin under kjøkkenbenken? Elvitas oppvaskmaskin med en bredde på 45 centimeter rommer 9 konvolutter. Les mer om oppvaskmaskinen her.

Er det ikke plass under benkeplaten, så er det kanskje plass oppå den? Eller på et sidebord? Eller på toppen av det lille kjøleskapet? Benkoppvaskmaskinen fra Elvita rommer 6 konvolutter. Les mer om benkoppvaskmaskinen her.

Få vasken ren, også på hytta

Å vaske for hånd er tidkrevende, og gir ikke alltid skinnende rent tøy. Finnes det plass på badet eller kanskje i en bod med avløp? Sett inn en vaskemaskin! Denne toppmatede vaskemaskinen fra Elvita har en kapasitet på 7 kilo, flere forskjellige vaskeprogrammer og en sentrifugeringshastighet på 1200 omdreininger per minutt.