På BOTTL3.5HOP Food & Laundry i Stockholm kan du vaske tøy samtidig som du tar deg noe godt å spise og drikke. En favoritt på menyen er knekkebrødpizza med laks.

"Vi håper å få flere til å vaske spontant hos oss og samtidig nyte god mat og drikke", sier innehaver Martin Jämtlid på BOTTL3.5HOP Food & Laundry.

En favoritt på menyen deres er knekkebrødpizza med laks, som du absolutt bør prøve å lage! Sjekk oppskriften nedenfor.

Til pizzaen:
1 rundt knekkebrød
2 ss kremost
4 ss crème fraîche
1 dl potetsalat
Fersk dill
1 dl revet ost

Etter ovnen:
50 g gravet laks
Små salatblader
Vineger
Sitronkrem
Litt sitronskall

Slik gjør du:
Sett ovnen på 225 grader, vanlig over- og undervarme. Smør crème fraîche jevnt over knekkebrødet. Legg på potetsalat blandet med fersk dill etter ønske.

Topp med revet ost. Sett inn i ovnen i ca.10 minutter eller til osten begynner å få farge. Topp med gravet laks, salat med vineger pluss sitronkrem og litt sitronskall.

BOTTL3.5HOP Food & Laundry vil snart tilby to Elvita-kombimaskiner for klesvask og tørking i lokalene. Målet er å nå ut til alt fra ryggsekkturister til de som ikke har ledig vaskemaskin hjemme, men også de som gjerne kombinerer klesvask med god mat og drikke. I tillegg til vaskemaskiner planlegger stedet i Kocksgatan å utvide menyen med flere ølsorter og bryggeri i kjelleren.

"Fordi vi tilbyr høy kvalitet uten fiksfakseri i alt vi gjør, føltes det naturlig å velge maskiner fra Elon, som har Elvita-produkter med samme tankegang som oss", sier Martin.