Made for Nordic Conditions

I Norden er vi hjemme.

Med lange, mørke vintre, horisontalt regn og iblant haglskurer midt på sommeren – har vi i Norden måttet tenke annerledes, og anstrenge oss litt mer. Med mye ruskevær ute, har vi måttet bruke mer tid inne. Og takket være mye utrivelig vær, har vi også blitt eksperter på trivelige hjem. Derfor er det nok ikke så rart at vi i Norden har blitt blant verdens beste på såvel design som på arkitektur og interiør.

Hos Elvita følger vi den lange, nordiske tradisjonen med å skape vellykkede hjem, ved å være i forkant med våre produkter. Når vinteren er lang og mørk, trenger vi gjennomtenkt og stemningsfull belysning. Når høsten byr på voldsomme regnskyll, trenger vi tørketromler og tørkeskap som gjør jobben. Og drikker man mest kaffe i hele verden, trenger man kaffemaskiner som leverer i verdensklasse.

Her i Norden må vi rett og slett tenke oss om både en og to ganger før vi lager et produkt. I tillegg til at produktene våre må være robuste og bærekraftige og tåle det tøffe, nordiske klimaet, må de også passe inn i det livet vi lever her i Norden. Og det er vårt løfte til deg.

Elvita – Made for Nordic Conditions.