robotstøvsuger, rent hjem.
En robotstøvsuger med moppefunksjon gjør det enkelt å holde hjemmet rent, og kommer til på ellers utilgjengelige steder.

Er du lei av å støvsuge? Du er ikke alene. Mange vegrer seg for å plukke frem støvsugeren og ta den runden. Det tar tid, og du må ofte løfte eller flytte møbler for å komme til alle steder. Men svaret er enkelt - en selvdrevet robotstøvsuger med moppefunksjon gjør hverdagen lettere.

Tidsinnstill støvsugeren når du er på jobb

En robotstøvsuger har mange fordeler sammenlignet med en vanlig støvsuger. Den viktigste er at du ikke trenger å gjøre jobben selv. Ved hjelp av en app kan du legge rengjøringen til en tid som passer deg. På den måten kan støvsugeren rengjøre hjemmet mens du er på jobb eller utfører ærender på byen, og så kan du komme hjem til et skinnende rent hus! Og hvis du er på ferie, trenger du ikke å bekymre deg for støvet som samles opp hjemme. Du kan når som helst starte robotstøvsugeren via mobilen.

Ingen flere tunge løft

Det tar på kreftene og ryggen å løfte sofaen hver gang du skal støvsuge under den. Ofte trengs det to personer for å komme ordentlig til under den.  Med en liten støvsuger slipper du det. Robotstøvsugeren glir under lave møbler uten problemer og etterlater alt rent og støvfritt. Du trenger heller ikke å dra støvsugeren frem og tilbake fra bøttekottet lenger. Den lille robotstøvsugeren finner veien tilbake til ladestasjonen på egen hånd.

Innebygd mopp

Mange nye robotstøvsugere har en innebygd moppefunksjon som du kan bruke etter at gulvet er støvsugd. Det er bare å sette på en medfølgende mopp på undersiden av støvsugeren og fylle på en vannbeholder. Støvsugeren kjører da rundt på samme måte som når den støvsuger, men den skurer i stedet. Dette er effektivt for å fjerne inngrodd smuss eller matrester fra gulvet. 

Fokus på de riktige stedene

Med en vanlig støvsuger velger du hvor du vil rengjøre, og hvilke områder du vil unngå, og det kan du med en robotstøvsuger også. De fleste robotstøvsugere har en innstilling for sonerengjøring som lar deg bestemme hvilke områder støvsugeren skal fokusere på. Har du barn og vil støvsuge under spisebordet etter måltidet? Lag en spisebordssone. Blir det fort skittent i gangen? Lag en gangsone. Du kan også lage forbudte soner der støvsugeren ikke skal rengjøre. Dette er praktisk hvis du for eksempel vil styre unna tepper når du bruker moppefunksjonen.