Sommerfest

Sommeren er godt i gang, en høytid for både små og store festligheter. Her er kjøkkenutstyret som gjør sommerfestene både mer smakfulle, og mer lettvinte.

Godt drikke med høyhastighetsblender

By på glatte, kremaktige drinker. Elvita CPB5151X har et spesielt program for drikke og isknusing – perfekt for festen. En kraftig blender som lett takler både is og frossen frukt.

Tips til drikke: Frossen jordbærdaiquiri

La blenderen komme til sin rett og miks en frossen jordbærdaiquiri.

Slik gjør du:
(Oppskrift for 2 glass)

10 isbiter
10 frosne jordbær
4 cl presset lime
8 cl lys rom (sløyf rommen hvis du vil ha en alkoholfri variant)

Bland alle ingrediensene til en jevn puré. Server i iskalde cocktailglass. Pynt gjerne med ferske jordbær og limeskiver.

Isbiter i overflod – på en time

Hva er en sommerdrikk uten is? Det stemmer, lunken. La gjestene nyte kalde drikker i varmen – med ismaskinen fra Elvita kan du lage hauger av isbiter på bare en time! Isen kan lages i to størrelser. Hvorfor ikke lage store biter som gjestene kan ha i glasset, og små som du fyller i vinkjøleren?

Kjølig øl og brus med festlig partykjøler

Avkjøl flasker og bokser i partykjøleren fra Elvita. Denne partykjøleren har et volum på hele 50 liter, så det er god plass til brus og øl. Kjøleren kan settes til en temperatur på mellom 0 og 16 grader, og har hjul som gjør det enkelt å flytte den.

Hold maten varm på buffétbordet med en bærbar varmeplate

Trikset for selv å kunne delta på festen, er å gjøre alt klart før gjestene ankommer. Gjør maten klar på forhånd, og hold den varm med Elvitas varmeplate. Varmeplaten er fleksibel i bruk, selv utendørs. Du lader den opp på forhånd og slipper dermed å bruke en ledning som kanskje er for kort eller ligger i veien.

Lag din egen snacks i en varmluftsfrityrkoker

Med varmluftsfrityrkokeren fra Elvita lager du enkelt snacks til buffeten, med mindre olje enn i en vanlig frityrkoker. Hva med søtpotetfries, falafel eller hjemmelaget chips? Les mer om hva du kan "fritere" i varmluftsfrityrkokeren her.