Elvita – hverdagshelter for hverdagshelter.

Produkter som gir plass

Vi ønsker at produkter fra Elvita skal være til hjelp i hverdagen. At når du kjøper Elvita, får du mer tid til deg og dine. Vi har nøye utvalgte produkter til lave priser, med smarte løsninger og pent design.

Et bredt og nøye utvalgt sortiment.

For hele hjemmet, bedriften og organisasjoner.
Elvita er gode produkter til gode priser, nøye utvalgt for hjem og bedrifter. Vi tilbyr alt fra kjøkkenutstyr til større hvitevarer og belysning.

Sikkert og behagelig.

Spør du oss, vil vi anbefale Elvita til både ditt hjem og til din bedrift. Vi hjelper deg hele veien, med hjemkjøring, installasjon, service og el-retur. Elvita selges eksklusivt hos Elon, og som din lokale forhandler er vi alltid lett tilgjengelig hvis du trenger service, vedlikehold eller informasjon. Trygt, enkelt og rimelig.

Elvita – livets lyse øyeblikk

Det er lite som er bedre når mørket senker seg enn å tenne en lampe og krype opp i sofaen med en god bok. Litt egentid er ikke så dumt.

Reading A Book Elvita No 1024x713px

Bli en hverdagshelt på kjøkkenet

Forestill deg at du ikke trenger å ta frem stekepanner og kasseroller for å lage middag, men lage alt du har lyst på i én og samme panne som du setter inn i ovnen. Det kalles langpannemat, og har raskt blitt en populær måte å lage mat på. Her er noen inspirerende oppskrifter på mat du enkelt lager i langpanne.

Slik lager du enkelt mat til hele familien

Platmat