Unn deg noe ekstra på Singles Day

11. november er Singles Day – verdens største netthandelsdag. Gi deg selv en gave i anledning dagen. Her er noen tips til deg som vil spandere noe ekstra på deg selv i høstmørket. 

Hva er Singles Day?

Shoppinghøytiden, et kinesisk fenomen, startet på 1990-tallet for å hedre alle single. Til å begynne med ble den feiret bare av gutter, men etter hvert ble også jenter med. I dag er det en dag for alle – også for de som ikke er single. Ofte er det gode tilbud på nettet på denne dagen – men hvis du ikke finner det du leter etter, kan du likevel unne deg noe fint. 

Vi har samlet noen tips for deg som ønsker å gi deg selv en gave som piffer opp på kjøkkenet: 

Langtidskoker – forgyll vinteren med lekre gryteretter

Har du noen gang prøvd å lage mat i en langtidskoker? En gryte som koker maten sakte – perfekt for retter som pulled svinekjøtt (revet svinekjøtt), kjøttsaus eller kyllinggryte. Og det beste av alt? Langtidskokeren passer seg selv, og gir deg tid til andre ting.

Relaterte artikler: 

Juicepresse – fyll på med vitaminer i høst 

Gi deg selv og familien en herlig start på dagen med et glass ferskpresset juice. En skikkelig C-vitamindose er oppkvikkende, og kan bidra til å holde forkjølelser unna.  

Juicepressen fra Elvita har to presser, én for små og én for store sitrusfrukter. Den er praktisk og enkel å bruke, med deler som kan vaskes i oppvaskmaskin.  

Relaterte artikler:

Varmluftsfrityrkoker – det sunne alternativet når du vil fritere 

De fleste vet nok at fritert mat ikke er bra for kroppen. Men med en varmluftsfrityrkoker (airfryer) kan du "fritere" ved hjelp av varmluft og minimalt med olje – ganske enkelt et sunnere alternativ. Du kan lage det meste i en varmluftsfrityrkoker, bare fantasien setter grenser. Tør å eksperimentere på kjøkkenet i høst!

Relaterte artikler:

Perkolator – pigg deg opp med sterk kaffe 

Unn deg selv en kopp varm, sterk og aromarik kaffe brygget i en perkolatorkanne. Kannen har stilig design i rustfritt stål, med en kapasitet på 0,75 liter, og er lett å ta med på reiser. Hva gjør man ikke for en god kopp kaffe? En ekstra fordel er at den slås av automatisk etter 30 minutter, og er utstyrt med tørrkokingsbeskyttelse.